Festool lihvimismasin ROTEX RO 150 FEQ-Plus 576017

Tootekood: F576017

Saate hõlpsasti hakkama mis tahes tööga, alates vana värvi eemaldamisest kuni puitmaterjalide lihvimiseni või isegi mineraalpindade poleerimiseni.

Loe rohkem

Saadaval järeltellimisel

795,45 
Summa ilma käibemaksuta
KM 21%
Kokku

Toimitus kogu Eestis

Tasuta kohaletoimetamine üle 300 €*

Pakiautomaat ( DPD, Omniva, Venipak, Smartpost) – alates 3,63 €

Kuller ( DPD, Venipak, Smartpost) – alates 6,39 €

Toimitusehdot*

Kirjeldus

Festool hammasajamiga ekstsentriline lihvimismasin ROTEX RO 150 FEQ-Plus, mis on parim tööriist professionaalidele ja kodutööna harrastajatele, kes vajavad mitmekülgset lahendust lihvimiseks ja poleerimiseks. See võimas seade uhkeldab mitmete ainulaadsete funktsioonide, eeliste ja tehniliste parameetrite poolest, mis on mõeldud teie projektide revolutsiooniliseks muutmiseks:

  • Peamised rakendused: Mugavalt lahendada erinevaid ülesandeid, näiteks vana värvi ja laki maha lihvimine, puitmaterjalide lihvimine, renoveerimistööd, näiteks treppide lihvimine, mineraalsete materjalide poleerimine.
  • Hologrammivaba poleerimine: Saavutage veatuid tulemusi tänu hologrammivabale poleerimisvõimekusele, mis jätab pinnad laitmatu välimusega.
  • 3-in-1 võimsuslihvijaga: Nautige kolme tööriista mugavust ühes! Liigutage hõlpsasti jämeda lihvimise, peenlihvimise ja poleerimise seadete vahel, et kohanduda mis tahes projektiga.
  • Materjali eemaldamise kiirus: Kogege erakordset tõhusust muljetavaldava materjali eemaldamise kiirusega, mis kiirendab teie töövoogu ilma kvaliteeti kahjustamata.
  • GRANAT abrasiivide ühilduvus: Maksimeerige jõudlust GRANATi abrasiivide abil – need on tuntud oma pikaajalise vastupidavuse ja suurepärase viimistlusvõime poolest.
  • Mobiilse tolmuimeja ühilduvus: Hoidke oma tööruum puhtana! Ühendage see lihvija mobiilse tolmuimejaga (müüakse eraldi), et koguda töö ajal tõhusalt tolmu.

Festooli hammasajamiga ekstsentriline lihvija ROTEX RO 150 FEQ-Plus sobib vaevata professionaalidele, kes otsivad tipptasemel jõudlust, pakkudes samal ajal kodutööna harrastajatele universaalset tööriista, millele nad saavad loota.

Tehnilised andmed

Võimsus: 720 W
ROTEX-ekstsentrikraja pöörlemissagedus: 320 – 660 min⁻¹
Ekstsentrilise liikumise pöörlemissagedus: 3 300 – 6 800 min⁻¹
Lihvimiskäik: 5,00 mm
FastFix-lihvtalla Ø: 150,00 mm
Tolmuimeja liitmiku Ø: 27 mm
Kaabli pikkus: 4,00 m
Toote kaal ilma tarvikuteta: 2,70 kg
Mootori liik: Võrk

Lisainfo

Kaal 5,3 kg
Mõõtmed 42 × 32 × 25 cm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Festool

Sulle võib huvi pakkuda…

Ostjad ostavad ka seda...

Seotud tooted